Category: tech

Konverter Excel-tabel til HTML

Tip til at konvertere tabel fra Excel til HTML: Os der arbejder med hjemmesider og web har indimellem brug for at lave tabeller fra Excel om til HTML-tabeller. Det kan være besværligt – men heldigvis kommer her et gratis tip til, hvordan du kan konvertere en tabel fra Excel til en tabel i HTML.

Mere

De bedste tech-citater #1

"I think there is a world market for maybe five computers."

— Thomas Watson, formand for IBM, 1943

De bedste tech-citater: Ja, man kan sige, at heldigvis for IBM og os, så gik det anderledes. Computerne blev til gengæld også mindre end i 1943, hvor IBM-formanden Thomas Watson udtalte sig. Dengang fyldt en computer om noget, der minder om et hus.

Mere

Den bedste Twitter-app til iPhone er Tweetbot 3

Twitter-app til iPhone: Nogle gange er en organisations officielle app ikke altid den bedste i App Store til formålet. Det er tilfældet med Twitters egen app til iPhone, fordi Tweetbot til iOS (iPhone og iPad) kan så meget mere. Se videoen med Tweetbot 3 til iPhone og app’ens attraktive funktioner og moderne, flade design. Læs mere og få det linket til app’en.

Mere

Gratis billedredigeringsprogram

Billedredigering med det gratis, online-baseret program PicMonkey
Billedredigering med det gratis, online-baserede program PicMonkey

Billedredigering: Internettet er fyldt med gode værktøjer, som kan gøre arbejdsdagen nemmere for os ‘techsistenser’. PicMonkey er et af de værktøjer, som passer perfekt til eksempelvis en web-medarbejders arbejde med billedredigering af fotos til nettet – og så er det endda gratis!

Mere

De bedste podcasts om tech

De bedste podcasts

Hvilke er de bedste danske podcasts om tech? Hvis du ligesom jeg aldrig kan få nok viden, så vil jeg her anbefale tre af de bedste danske podcasts relateret til tech og nye medier.

Mere