Om Bo Nedergaard Andersen

Jeg arbejder med web, digitale medier og tech som mit hovedansvar for en stor virksomhed med i Danmark. Sammen med mine teams har jeg vundet nationale priser og anderkendelse.

Jeg har 15+ års erfaring og har min uddannelse fra It-universitetet i København, hvor jeg har suppleret mine egne erfaringer og selvstudier med både praktisk og teoretisk viden om universet af it til mig.

Mit fokus er altid at hjælpe personerne omkring mig med at finde de bedste digitale løsninger, som kan løse netop deres behov. Det er vigtigt for mig, at løsningen er til at nå med et fornuftigt forbrug af ressourcer, og at den er nem at forstå for modtageren.

I 2003 var jeg med til at co-founde OldTrafford.dk, som er Nordens største Manchester United-hjemmeside af slagsen med over 60.000 brugere hver måned og blandt andet en aktiv Facebook-side med over 35.000 ‘likes’.

Jeg har co-founded og været næstformand for Næstved Nord IF i min fritid, hvor jeg også spillede fodbold i DBU’s turneringer. Vi stiftede foreningen i 2013 med en håndfuld medlemmer og med en resultatorienteret indsats havde klubben i sommeren 2014 tæt på 40 aktive medlemmer.

 

Følg og connect med mig på:

LinkedIn
Twitter
Facebook

 

Kontakt mig

Hvis du har brug for hjælp eller bare har et spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.